31 Mart 2015 Salı

Çantalar Bizi Söyler Sergimiz

Nihayet sergimizi açıyoruz.

30 kadınla konuştuk ve hazırlıksız olarak çantalarının içindekileri dökmelerini istedik. Cesurca döktüler. Fotoğrafladık içindekileri ve uzun uzun sohbet ettik her objenin ve çantanın kendisinin çağrıştırdıkları/işlevleri hakkında. Bunları konuşurken hayatlarımızı, kimliklerimizi ve yaşadığımız çevreyi de sorguladık.

Serginin afişi bu. Cebeci'de ve Beytepe'de olacak. Gelebilecek olanları bekleriz. Duyurursanız da seviniriz.


5 yorum:

  1. "Çantasıyla ıssız bir adaya düşen kadın, kesinlikle sağ kalır." tadında bir rivayet vardır.

    "Çantalar Bizi Söyler" i merak ettim şimdi . Acaba bu sergi diğer şehirlerimizi de gezer mi ki:)

    YanıtlaSil
  2. neden olmasın? ilkini bir yapalım. bakacağız. sağolun

    YanıtlaSil
  3. Funda, keşke benim çantayı da dökseydik ortaya. Hihi, çok eğlenceli olurdu bak :) İçinden kocaman bir kalem kutusu (zor durumlarda her daim yazılsa birkaç ay idare eder), her daim rujum taze olmamasına rağmen nedense üç taneden az taşımadığım rujlarım, cüzdanım, bir türlü cüzdanımın içine koyup orada taşıyamadığım paralar çıkardı. Bir gözden 20 TL, çantanın dibinden 50 TL şeklinde. Bu sene bozuk para çantası taşımaya karar verdim. Bozuk para çantası taşıyorum ama bozukluklar içinde olmuyor. Mutlaka bir kitap ve bir defter. Bu ikisinin hiç kaçarı yok. Anahtarlık. ( Kendisini nedense ihtiyaç anında arıyorum ve elime en son gelen nesne oluyor) Hımm, toka da çıkar sanırım. işte böyle bir şey :) Öperim :)

    YanıtlaSil
  4. özlemcim benim çantam da seninkinden kalır değil :) sergi bitsin, kendi çantamın sergideki fotoğrafını buradan paylaşacağım. hikayesiyle birlikte. umarım bir gün çantana bakma şansım olur. sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...